Suksess - TAKK!

27. mars 2022
Blide jenter (Foto Geir Norling, Avisa Valdres) - TUSEN TAKK for engasjement og innsats til alle deltakere samt frivillige som "dro lasset".
Vi takker alle løpere for deltakelsen og topp innsats i verdens første Valdres Skimaraton. Alle de positive tilbakemeldingene gleder oss stort. Responsen som dere har gitt oss, gir oss energi til å bygge videre på årets suksess og gjøre rennet enda bedre neste år.
Vi er kjempeglade for at denne første utgaven ble veldig bra. Bak rennet står står de tre foreningene Skrautvål IL, Leirin Skiløyper samt Aurdal og Kruk Løypelag. Vi har på kort tid funnet sammen, forpliktet hverandre og leverte sammen med alle våre frivillige hjelpere vår første "produksjon" sammen.
Vårt formål med rennet er å gi deg muligheten til å oppleve Valdres på sitt beste gjennom å gå en dagstur i vinterfjellet med solen i ansiktet hele veien. Overskudd fra rennet går utelukkende til preparering av skiløyper og barne- og ungdomsskiidrett. Dermed skaffer du deg både en super opplevelse og du bidrar til et samfunnsmessig godt formål.
Hva synes DU om rennet? Gi gjerne din kommentar på Valdres Skimaraton | Facebook Kom gjerne med innspill på hva som kan bli enda bedre.
Stor takk også til de andre heltene; alle frivillige som bidro til å lose arrangementet i havn. Det er mye logistikk på et slikt arrangement, dermed blir det fort mye på få. Vi ønsker å få med flere frivillige neste år. Med mange, blir det mindre på alle😉 Meld deg på post@valdresskimaraton.no
Takk for i år - vi sees i 2023, hold kalenderen åpen til datoen er annonsert.
Ikon løype 67 km

For deg som vil gå Valdres på langs.

Løypa er en klassiker mellom Beitostølen og Aurdal, mellom vakre Valdres fjell og mål på Aurdalsåsen skistadion. Underveis er det syv drikke-/matstasjoner underveis; Øysterli 8km, Sælsstølen 18 km, Vangsjøen 31 km, Juvike 38 km, Skardåsen 43 km, Nythun/Kruk 51 km, Pilset 57 km samt i mål etter 67 km

Les mer om distansen

Ikon løype 32 km

Turdistansen for deg som vil nyte en flott skidag i fjellet, men som synes 67km blir for langt.

Løypa går fra Skrautvål til Aurdal, med start på Valdres skisenter, over vakre Skardåsen og mål på Aurdalsåsen Skistadion. Underveis er det drikke-/matstasjoner på Skardåsen 8 km, Nythun/Kruk 15 km, Pilset 22 km og i mål 32 km

Les mer om distansen