Støtt det gode formålet

07. januar 2022

Valdres byr på unike fjellbaserte skiopplevelser. Gjennom deltakelse i dette rennet, ønsker vi å gi deg muligheten til å oppleve Valdres på sitt beste og er vi heldige går du hele turen med solen i ansiktet.

Rennet gjennomføres basert på frivillig innsats fra Skrautvål IL, Leirin Skiløyper og Aurdal og Kruk Løypelag og andre gode hjelpere som stiller opp for at du skal få en best mulig opplevelse med startnummer på brystet.

Gjennom å delta, er du med å skape overskudd som går utelukkende til preparering av skiløyper og barne- og ungdomsskiidrett. Bli med og bidra til det gode formål.

Løypepreparering i fjellet

 

Skirenn i Skrautvål IL

Skirenn i Skrautvål IL

Ikon løype 67 km

For deg som vil gå Valdres på langs.

Løypa er en klassiker mellom Beitostølen og Aurdal, mellom vakre Valdres fjell og mål på Aurdalsåsen skistadion. Underveis er det syv drikke-/matstasjoner underveis; Øysterli 8km, Sælsstølen 18 km, Vangsjøen 31 km, Juvike 38 km, Skardåsen 43 km, Nythun/Kruk 51 km, Pilset 57 km samt i mål etter 67 km

Les mer om distansen

Ikon løype 32 km

Turdistansen for deg som vil nyte en flott skidag i fjellet, men som synes 67km blir for langt.

Løypa går fra Skrautvål til Aurdal, med start på Valdres skisenter, over vakre Skardåsen og mål på Aurdalsåsen Skistadion. Underveis er det drikke-/matstasjoner på Skardåsen 8 km, Nythun/Kruk 15 km, Pilset 22 km og i mål 32 km

Les mer om distansen