"Sportsjentene" setter farge på årets renn!

13. februar 2023

Sportsjentene stiller med 30 løpere på årets renn - en flott gjeng ivrige mosjonister, primært fra Vestfold og Telemark som har funnet sammen i sosial treningsglede i felles klubb.

VSM er et renn for fine fjellopplevelser og for mange er ikke tiden og resultatet det som teller. Derfor er vi glade for at Sportsjentene legger en helg til Valdres for sammen å oppleve Valdres fjellet på sitt fineste.

Live Strand har forventninger om fin skitur i nye omgivelser, ny mestring, samvær, opplevelser, nå et mål, fint å ha et mål å trent mot samt å bygge vennskap.

Aina Meyer Jensen søker mestring, fellesskap, nye erfaringer og nytt sted å oppleve.

Birgitte Holmberg har forventning om å gjennomføre skirennet og samtidig nyte flott natur! Kjenne på mestringsfølelsen og ha en super helg med gode treningsvenninner i Sportsjentene.

Sportsjentene har laget kurs og treningstilbud siden 2015 og ble i 2017 medlemsklubb for kvinner i alle aldre som vil trene ute hele året. Grunder av fellesskapet er Elin Årseth, fysioterapeut og aktiv hobby mosjonist. Medlemmer og treningstilbud er lokalisert i Grenland, Larvik, Sandefjord, Tønsberg og Tromsø.

De har kurs i mange idretter, men det er løping og ski som er hovedfokus. Før covid utbruddet deltok de 2 ganger i Marcialonga; nå kommer de til Valdres :-)

Lykke til i rennet og med en flott helg i Valdres!

Ikon løype 67 km

For deg som vil gå Valdres på langs.

Løypa er en klassiker mellom Beitostølen og Aurdal, mellom vakre Valdres fjell og mål på Aurdalsåsen skistadion. Underveis er det syv drikke-/matstasjoner underveis; Øysterli 8km, Sælsstølen 18 km, Vangsjøen 31 km, Juvike 38 km, Skardåsen 43 km, Nythun/Kruk 51 km, Pilset 57 km samt i mål etter 67 km

Les mer om distansen

Ikon løype 32 km

Turdistansen for deg som vil nyte en flott skidag i fjellet, men som synes 67km blir for langt.

Løypa går fra Skrautvål til Aurdal, med start på Valdres skisenter, over vakre Skardåsen og mål på Aurdalsåsen Skistadion. Underveis er det drikke-/matstasjoner på Skardåsen 8 km, Nythun/Kruk 15 km, Pilset 22 km og i mål 32 km

Les mer om distansen